permanent_gc_hk2014

ASB a facut un pas inainte important in design-ul terenurilor de squash, o data cu lansarea celei mai revolutionare si noi ASB PermanentGlassCourt luna aceasta in Hong Kong. Trei PermanentGlassCourts ASB au fost instalate la Hong Kong Football Club (HKFC) unde mai mult de 750 de jucatori  concureaza in Campionatele Mondiale de Masteri de Squash ale WSF.

Noul ASB PermanentGlassCourt este terenul de squash- ce nu necesita intretinere – care intruneste aproape aceleasi caracteristici ale renumitului ASB ShowGlassCourt, asa cum a fost utilizat recent in 2013, la Campionatul Mondial al PSA din Manchester, Anglia si care va fi punctul central al competitiei de Squash la Jocurile Commonwealth 2014 din Scotia la sfarsitul acestei luni.

Peretii terenului sunt fabricati din sticla alba tratata, cu un finisaj mat de inalta calitate. Sticla este opaca si datorita finisajului mat, nu reflecteaza. Noii pereti pot fi curatati cu produse comune de curatare a spatiilor vitrate si urmele mingilor sunt indepartate imediat.

Panourile de sticla pot fi montate pe o structura de otel sau pe o structura totala de sticla oferind aceleasi caracteristici ca ale ASB ShowGlassCourt, cel mai folosit teren din lume,. Peretii au un sunet foarte bun si impreuna cu celelalte componente de inalta calitate, cum ar fi ASB SportsFloor 65 si celelalte doua optiuni de pereti de sticla pentru partea din spate, ofera una dintre cele mai bune locuri de joc, pentru jucatorii din toate standardele.

„HKFC a fost intotdeauna constient de aspectul terenurilor sale, curatandu-l mai mult de o data pe saptamana”, a spus Till Jonuleit, director de vanzari pentru ASB Asia. „Avand in vedere apropierea Mondialelor de Masters, au cautat o solutie premium, usor de intretinut, de rezistenta indelungata fara a prezenta semne de uzura.”

„Cum toate turneele majore din intreaga lume dispun de terenuri complete de sticla, va fi o mare imbunatatire de a avea acces regulat la astfel de terenuri precum este PermanentGlassCourts ASB, care are caracteristici similare de joc. Acesta este un progres semnificativ al ASB „, a declarat Numarul 1 Mondial Greg Gaultier.

ASB s-au dovedit a fi din nou, cei mai inovatori si experimentati producatori de terenuri de squash, cu peste 6000 de terenuri instalate in intreaga lume.