Pro-GlassBackWall_1

Mai multe poze: Pro GlassBackWall

Pro-GlassBackWall_2Pro-GlassBackWall_3Pro-GlassBackWall_Titel

ASB Pro ofera trei tipuri diferite de pereti spate din sticla. Toate modelele indeplinesc standardele Federatiei Internationale de Squash (WSF).

ASB GlassBackWall a fost testat de catre institutul de testare a materialelor Nordrhein Westfalen s-a confirmat ca cerintele (punctele 34 si 50) au fost satisfacute.

Panourile sunt realizate din sticla securizata de 12mm cu striuri si o inaltime de 60 cm pe partea interioară a terenului.

ASB Pro – Terenul cu pereti spate din sticla
Un perete spate din sticla trebuie sa reziste la ani de meciuri de squash. Din motive de siguranta a fost dezvoltat ASB Pro GlassBackWall.

Panourile (2.13m x 2.75m) sunt incadrate de profile de aluminiu special proiectate de ASB. Zona usii este ranforsata cu coloane de aluminiu de 150/40/4 mm. Usa (DIN stanga) este sustinuta de balamale in lateral si se deschide in interior. Toate profilele de aluminiu sunt eloxate (E6EV1).

Bara orizontală la o inaltime de 2.13m formeaza, de asemenea, linia exterioara de demarcatie și este concava.

Panouri aditionale de sticla sau un element de inchidere in sistemul ASB pot fi instalate in profilul liniei de demarcatie la inaltimea necesara.

Racordurile dintre podea si tavan la profilul barei transversale ASB sunt usoare (vezi detalii in stanga).

Marginea continua a profilului barei transversale ASB face posibil ca imbinarile dintre podea si tavan sa fie foarte curate.