psa_new_site_150709

Asociatia Profesionala Squash (PSA) si ASB au anuntat cu mandrie ca au fost de acord sa-si continue parteneriatul pentru cel putin inca trei ani. ASB este partenerul oficial de  squash al PSA. Ambii sunt incantati si asteapta cu nerabdare sa continue parteneriatul cu noi inovatii pentru acest sport, cum ar fi  podeaua neagra ASB TVO Floor, utilizata in ASB ShowGlassCourt!

„Asteptam cu nerabdare sa continuam parteneriatul nostru de succes pentru a ridica prezentarea squash-ului la un alt nivel”, a declarat Directorul Comercial al PSA Tommy Berden.

In timp ce Asociatia Profesionala de Squash (PSA) si Asociatia Feminina de Squash (WSA) au stabilit sa isi uneasca fortele intr-o fuziune istorica, care va stabili rolurile profesionale ale sportului de squash, administrate de un singur organism de conducere unificat sub numele de PSA, ASB va avea doar un contact ceea ce va face totul mult mai eficient.

Ca semn al parteneriatului, logo-ul ASB este prezentat in sectiunea partener si in sistemul de bannere al noului site PSA, care a fost lansat la inceputul lunii iulie.