System-100_Titel

Mai multe imagini: Sistem 100

System-100_1System-100_2System-100_3asb-court-technical-model_system100

 

 

 

 

Terenul ASB Sistem 100 constituie terenul clasic de squash si este folosit in toata lumea. Constructorii si utilizatorii au apreciat intotdeauna calitatea inalta a acestui brand. De aceea, terenul Sistem ASB si-a inceput triumfator succesul in lumea intreaga. Veti gasi terenuri ASB in multe centre de training ale asociatiilor nationale. Terenurile ASB au fost folosite la fiecare dintre locatiile Jocurilor Commonwealth, de cand squash-ul si-a facut debutul in 1998. Productia de terenuri de squash ASB se face cu cea mai ridicata precizie tehnica, constant monitorizata de experti.

Acestea sunt livrate in toata lumea, ambalate cu atentie in containere si instalate la destinatie de catre experti ASB. De fiecare data cand un produs de calitate reala este predat, el vine cu cel mai temeinic istoric de testare imaginabil. De asemenea, el vine cu milioane de mingi de squash ce testeaza fiecare dintre terenurile noastre in mai mult de 30 de ani.

Cei mai buni jucatori de squash din lume, companiile de productie TV si promotorii de turnee si-au exprimat frecvent opiniile conform carora terenurile ASB sunt cele mai bune: pentru caracteristicile de joc, calitatile estetice si aspectul uimitor.

Terenul de Squash ASB consta in elemente de perete autoportante. Asta inseamna ca se sustine independent de peretii cladirilor inconjuratoare.

In consecinta terenul nu poate suferi daune provenite din fisurile statice ale unei cladiri sau din influentele termice si absoarbe in mod fiabil sunetul. Distanta fata de peretii existenti sau peretii de sustinere ai constructiei cladirii este aleasa in asa mod incat terenul nu este influentat.

Structura peretilor unui Sistem de Terenuri ASB – Sistem 100

Constructia portanta a sistemului de pereti ASB consta in profile de aluminiu. Aceste profile sunt acoperite din ambele parti cu panouri de densitate mare. Aceste panouri sunt produse conform specificatiilor ASB. Cavitatea din mijloc este umpluta cu nisip silicios la locatie. Peretele de squash isi capata duritatea prin aceasta umplere, care este ideala pentru squash.

Designul sistemului de pereti ASB are acuratete din perspectiva dimensiunilor. Conexiunile sunt rezolvate inovativ si precis. Munca migaloasa a tehnicienilor nostri rezolva multe probleme referitoare la squash pentru contractori – pe Sistemul de terenuri ASB se poate juca imediat dupa instalare.

Calitatea noastra inalta impune obligatii. Controlul constant al calitatii asigura un produs inalt calitativ. Aviditatea de inovatie a ASB ofera clientului certitudinea ca achizitioneaza un produs de calitate.

fsc-logo