Nume Prenume (Pozitia, Club,  Oras) Feedback
Georges Diserens
Proprietar de club, Green Club, Lausanne, Elvetia
As dori sa felicit organizatia dumneavoastra pentru renovarea in mod excelent a celor trei terenuri de squash proprii si pentru finalizarea lucrarii in cadrul de timp propus. Dl Kiammalis si echipa sa au lucrat din greu si intr-un mod profesional. Suntem mandri sa prezentam noile panouri ASB din partea de jos a terenurilor. Va rugam sa nu ezitati sa realizati din  Green Club o referinta.
Vlcek Dobroslav
Director de club, antrenor profesionist si jucator, SC FAJNE, Ostrava
Abordare profesionala in toate fazele de negocieri ale proiectului si pana la finalizarea acestuia. Pretul final al proiectului a fost comparabil cu al altor furnizori, insa sub raportul calitatii, nivelul terenului ASB este incomparabil mult mai inalt.
Aström Jonas
Proprietar de club, Sportarenan, Gothenburg
Suntem foarte multumiti cu intregul proces de achizitionare si instalare. Totul a decurs foarte bine si suntem incantati sa va recomandam ASB ca furnizor de terenuri de squash.
Klevard Ola
Antrenor de Squash, Komethallen,Järfälla
Suntem foarte multumiti de terenuri si intregul procesul de instalare.
Steinsvik Terje
Haugesund Tennis Club, Haugesund
Un mod de lucru profesional si arata foarte bine
Akselsen Even
Proprietar, Sarpsborg Squashsenter, Sarpsborg
Suntem foarte multumiti cu procesul de vanzare si instalare.Terenurile au fost foarte bune
Dagborn Per Anders
Proprietar, Gym si Sym, Vallentuna
Sistemele ASB 100 Courts sunt foarte apreciate de toata lumea
Etcheverry Xabi
Proprietar, Front de Seine, Paris
Nu doresc decat sa ma felicit pentru alegerea ASB pentru construirea terenurilor noastre de squash, care sunt inima afacerii noastre. Cele 6 terenuri ASB instalate in Front de Seine sunt dupa 5 ani de existenta a clubului, ca intotdeauna, in stare impecabila. Acest lucru este recunoscut si de clientii nostri. Fie ca este vorba de podea, de pereti sau fatada de sticla, senzatiile si placerea jocului sunt aceleasi ca in prima zi. Multumim inca o data pentru calitatea si profesionalismul dumneavoastra.
FOIX Jean-Francois
Proprietar, Ambiance Squash, Bordeaux
Ambiance Squash s-a deschis in ianuarie 2006, clubul detine 8 terenuri, din care 2 sunt duble. Am ales ASB ca partener pentru calitatea si tehnologia de care dispune (…) Pana in prezent, suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere. Clientii nostri apreciaza arhitectura terenului si raman fideli centrului nostru. La inceputul acestui an, am apelat la serviciile post-vanzare ale ASB pentru o serie de interventii. ASB a detasat o echipa de doi tehnicieni dotati cu materiale, unelte, schele, etc. si durata de interventie (…) a fost mai scurta decat era prevazut. Am reusit in tot acest timp sa ne continuam activitatea comerciala fara prea mare dificultate si fara pierderi de exploatare. Multumim echipei ASB pentru eficienta si seriozitatea sa.
Cédric Gaultier Anthony Murphy
Proprietari, Angers PlayGround, Angers
Complimentele noastre pentru Petr si echipa sa care au fost super-gazde;  competenti, eficienti, iar echipa de instalare extrem de ordonata ce portretizeaza o imagine excelenta a ASB in toate aspectele de comportament si etica a muncii. Va rugam sa-i informati de completa noastra satisfactie pentru o munca bine facuta.