movable-sidewall

Putin probabil ca un produs sa fi schimbat un sport in asemenea masura ca Peretele lateral mobil ASB. Cu aceasta inovatie terenul de squash a devenit o zona cu destinatii numeroase si a oferit raspunsul la multi-functionalitatea solicitata in spatiile de relaxare de astazi.

Prin simpla apasare a unui buton, nu numai terenul, dar si squash-ul ca sport este schimbat.

Avantaje

Squash la dublu – fiecare centru modern va fi si trebuie sa fie capabil sa ofere squash la dublu. Din ce in ce mai multe evenimente si campionate de squash la dublu se desfasoara in toata lumea. Suprafata de pregatire extinsa: nu numai pentru squash, dar si pentru alte sporturi si diverse evenimente. Este logic sa existe aceasta libertate intr-o incinta. Trei terenuri de tipul terenurilor de joc ASB sunt ideale pentru o utilizare multi-functionala.

Tehnologie

Peretele lateral mobil ASB este un sistem de perete cu grosime de 100 de mm si cateva modificari. Se misca pe doua sisteme de suport pe peretele frontal si peretele din spate de sticla. Peretele lateral mobil ASB este standard in oricare noua amenajare. Peretele mobil poate fi miscat mecanic si electric. Acesta este fie functionabil manual, fie complet automat prin apasarea unui buton. Toate opririle programate sunt operate conform unui afisaj bine organizat.

Peretele mobil se opreste la locurile programate si se blocheaza automat. Toate cablurile electronice se executa in interiorul peretelui mobil si, de asemenea, cablurile de alimentare din zona peretelui din fata si  din spate sunt gata instalate.

Fiecare centru national de pregatire construit de ASB are pereti laterali mobili – cu acest prete lateral mobil costurile ridicate de achizitie sunt evitate. Nu este nevoie sa fie planificate si cumparate terenuri pentru jocul la dublu – peretele mobil modifica un teren simplu intr-un teren pentru joc la dublu, chiar daca dimensiunile ar trebui schimbate o zi.

fsc-logo