Perete permanent ASB

Mai multe imagini: Peretele permanent din sticla

Perete permanent ASBPerete permanent ASBPerete permanent ASBPerete permanent ASBPerete permanent ASBPerete permanent ASB

Renovarea ce dureaza pentru totdeauna –  intretinerea nu mai este necesara

Peretele permanent ASB din sticla va fi un factor major de schimbare pentru piata de squash. Ruina peretilor de ipsos provenita din impactul mingii in timp este o situatie foarte dificila pentru fiecare propietar sau manager de centru. In special mentenanta anuala in relatie cu timpul in care terenul nu este functional au reprezentat o problema.

Cu acest nou sistem situatia are un sfarsit. Odata instalati, peretii nu vor avea nevoie de intretinere si vor fi usor de curatat. Noul sistem de montare dezvoltat permite instalarea foarte rapida si intr-un mod curat, fara praf sau mizerie in centru.

ASB are tehnologie de ultima ora pentru crearea invelisului panourilor de sticla mata, si anume cel mai mare aparat pentru finisarea panourilor. Panourile de sticla sunt de asemenea de cea mai buna calitate. Noile oportunitati de publicitate si promovarea marcilor fac sa fie si mai atractiva decizia de a trece la Peretele permanent din sticla.

Numai suprafete de sticla

Un teren de squash este subiectul impactului dur, continuu, al mingii de squash. Terenurile din tencuiala si chiar, intr-un mod mai bland, cele din panouri, sufera in timp din aceasta cauza. Peretele permanent din sticla poate suporta acest impact pentru totdeauna fara sa prezinte avarii sau semne de uzura.

Finisare mata, non-reflectorizanta

Finisarea peretelui permanent ASB din sticla difuzeaza lumina si nu permite reflexii directe ale luminii. Finisarea nu arata, de asemenea, reflexii ale jucatorilor sau ale altor obiecte in speatele terenului.

Intretinerea nu mai este necesara

Peretele permanent ASB din sticla este foarte usor de curatat. Urmele mingilor de squash sunt in general mai putine decat pentru ipsos sau pentru sistemul de pereti ASB. Daca este necesar, urmele de mingi pot fi inlaturate foarte usor cu un burete si putina apa. Suprafata neteda a unui perete de sticla nu permite cauciucului sa adere la material si permite astfel curatarea facila.

Aplicativitate in orice mediu

De vreme ce sticla nu este subiectul avariilor produse de umiditate sau de alti factori externi (temperaturi ridicate sau scazute), poate fi instalata cu rezultate optime in orice mediu. Terenurile permanente ASB din sticla (ASB PermanentGlassCourts) pot fi instalate si in aer liber.

Instalare rapida si curata

Cu design-ul nostru special, noul sistem ASB Permanent din sticla poate fi montat extrem de rapid, chiar si pentru pereti neuniformi.

Flexibilitate a design-ului

Culoarea terenului este determinata de o acoperire peliculara special dezvoltata. ASB poate produce aceasta vopsea in orice culoare RAL. In plus, putem include logo-uri, grafice sau imagini pe peretele permanent din sticla.

Unitate in reflexie si culoare

Principala problema pentru sticla mata este aspectul sau in comparatie cu alte panouri de sticla. Este o provocare obtinerea amprentei mate in asemenea mod incat toate placile sa aiba exact acelasi finisaj de calitate. Peretii permanenti ASB sunt construiti din sticla speciala care permite supurea suprafatei mate la un  proces de optimizare si automatizare ce asigura unitatea panourilor.

Culorile peretilor

Culorile standard de pereti alb si negru mat sunt disponibile. In plus, ASB poate oferi Peretele permanent din sticla in orice culoare RAL nemetalica si cu modele sau grafice. Acesta poate fi proiectat in mod personalizat, grafice sau motive mari pentru programe speciale de antrenament putand fi incluse.

Optiunea de a avea pereti frontali personalizati este o modalitate foarte buna de refinantare a investitiei. In acest fel pot fi oferite drepturi exclusive de asociere cu branduri sau se poate crea un spatiu important pentru publicitate.

Liniile pentru demarcare

Liniile pentru demarcare standard (linii exterioare, liniile de serviciu, linia din zona inferioara a peretelui frontal) sunt: rosii, albastre, verzi si galbene. De asemenea, oferim linii de demarcare personalizate.

Pardoseala

In functie de culoarea peretilor se recomanda o pardoseala standard de lemn sau o podea din lemn de culoare inchisa. La un teren cu pereti de culori inchise se utilizeaza pentru joc o minge alba. Datorita contrastului cu mingea alba, ASB ofera Pardoseala Sport 65 (SportsFloor 65) de tip standard cu acelasi finisaj folosit pentru ASB ShowGlassCourt. Acesta din urma este folosit pentru majoritatea evenimentelor internationale. Finisajul de culoare inchisa este pe negru, dar totusi pastreaza textura naturala a lemnului si nu pateaza mingea sau pantofii.

Renovarea pentru sistemul de terenuri, terenurilor cu panouri sau a celor cu ipsos

ASB a dezvoltat un nou sistem de montare pentru Peretele Permanent ASB de sticla ce permite peretelui sa fie fixat impreuna cu toate terenurile de squash existente, cu majoritatea peretilor existenti si ca perete autonom.

Noul sistem de montaj permite instalarea foarte rapida, peretele fiind in mod automat 100% dreapt si nivelat. Instalarea unui perete frontal se face in mod confortabil intr-o zi. Chiar si terenurile existente avand pereti frontali cu denivelari vor avea o suprafata perfecta in numai cateva ore.

Suplimentar, peretele Permanent ASB de sticla este dotat cu sistem de reducere a nivelului de zgomot cand se monteaza direct la un perete existent, impiedicand golul dintre sticla si perete sa actioneze ca si cutie de rezonanta. In consecinta, zgomotul produs de impactul mingii este redus si nu este trasferat direct spre peretii cladirii.