Sleepy-Hollow-Country-Club_Title1

Planificarea de centre squash- si de agrement!

Succesul unui centru de petrecere a timpului liber se bazeaza pe planificare. O buna cunoastere si planificare elaborata vor asigura succesul ulterior. Exista reguli pentru realizarea hotelurilor si supermarket-urilor, care sunt la fel în toate partile lumii. Aceste reguli trebuie sa fie aplicate, de asemenea, pentru planificarea centrelor de agrement. Pentru a va asigura ca aceste reguli sunt deja luate în considerare înainte de începerea constructiei, ASB doreste sa va ofere informatii suplimentare.

Centrele de squash trebuie sa fie ” Facilitati – Lifestyle”!

A planifica un centru de agrement înseamna a avea un scop, un obiectiv, o tinta care ar trebui sa fie finalizata cu succes. Pentru a atinge acest obiectiv este important sa stim cum ar trebui sa arate rezultatul. Atractia unui centru de petrecere a timpului liber creste cu numarul de activitati oferite, care ar trebui sa fie orientate spre tendintele actuale. Inclinatiile actuale sunt constituite de dorinta pentru o mai mare calitate a vietii, mai mult timp si mai mult echilibru între munca profesionala si viata personala.

Squash-ul va fi întotdeauna o parte esentiala a unui centru de agrement multifunctional, intrucat acest sport îndeplineste cerintele societatii mai mult decat orice alt sport. Squash-ul este în competitie cu alte sporturi.

Squash-ul este „cel mai sanatos sport din lume” (Forbes Magazine), fiind jucat în peste 175 de tari, de peste 20 de milioane de oameni si squash-ul este foarte usor de învatat. Squash-ul ca sport se potriveste cerintelor timpului nostru – necesita reactie rapida, este rapid, un joc de sah viu, de anduranta, dinamic, erotic si eficient. Squash-ul reprezinta starea de bine perfecta – întai tensiunea, apoi relaxarea completa.

Squash-ul este eficient pentru ca este un joc si oamenii iubesc jocurile. Jucatorii de squash au parteneri. Ei joaca împreuna, vorbesc unul cu altul, vorbesc despre alti jucatori, fac schimb de experiente si sunt mai comunicativi decat clientii altor sporturi sau persoane care merg la antrenamente fitness.

Sa facem o scurta analiza a jucatorilor de squash!

Analizele facute in diferite centre din intreaga lume au aratat ca jucatorii de squash pot fi clasificati în patru categorii.

Fanatici Squash: Iubesc sportul mai mult decat orice altceva si au cerinte reduse asupra a ceea ce ar trebui sa fie centrul. Fanaticii squash sunt in numar de aproximativ 3% din toti jucatorii si vin la centru de cel putin sase ori pe luna.

Entuziasti Squash: Joaca aproximativ de trei-patru ori pe luna si iubesc squash-ul. Dorinta lor principala este de a fi în forma si de a se simti bine. Acest grup reprezinta aproximativ 17% din toti jucatorii.

Jucatori de timp liber: Ei vin sa joace squash pe teren o data pana la de trei ori pe luna. Acesta este grupul care este cel mai susceptibil de a trece de la squash la un alt sport, în cazul în care centrul si ofertele sale, nu sunt nici atractive si nici satisfacatoare. Acest grup reprezinta aproximativ 30% din toti jucatorii.

Jucatori ocazionali: Ultima si cea mai mare categorie reprezinta aproximativ 50% din toti jucatorii. Ei vor doar sa se distreze. Jucatorii ocazionali si de timp liber aduc aproximativ 50% din cifra de afaceri. Aceste ultime doua grupuri fac un centru de succes, fara ele centrul va esua si acesta este unul dintre cele mai importante secrete despre cum sa conduceti un centru de squash.

Reguli de baza

Daca v-am starnit interesul si curiozitatea vom fi incantati sa va oferim brosura în care urmarim cele 10 reguli de baza:

Regula de baza Nr 1: Locatie – Locatie – Locatie!

Regula de baza Nr 2: Multifunctionalitatea este o necesitate!

Regula de baza No. 3: Raportul corect intre zonele de profit si non-profit!

Regula de baza Nr 4: Investitie, calculata cu precizie pentru centrul de agrement!

Regula de baza No. 5: Design de înalta calitate si comunicativitate!

Regula de baza Nr 6: Fluxul de trafic al clientului în cadrul centrului!

Regula de baza No. 7: Vanzari de agrement si nu numai de squash!

Regula de baza Nr 8: Tendinte sociale!

Regula de baza No. 9: Clientul fericit!

Regula de baza Nr. 10: Deschiderea centrului!

Pentru cereri detaliate suplimentare  va rugam sa contactati ASB