ASB Court

Squash-ul interactiv reprezinta revolutia digitala care cuprinde sporturile cu racheta. Acesta transforma terenurile standard de squash in antrenamente interactive si centre  de divertisment. Jucatorii de squash pot practica in moduri complet noi folosind programe dezvoltate in cooperare cu antrenori si jucatori profesionisti.

Mai multe imagini: Squash interactiv

i_squash2i_squash3

 i_squash5i_squash8

i_squash11 i_squash4

i_squash7i_squash12

i_squash6i_squash9

i_squash10

Introducere

Modulele de squash interactiv evalueaza si indruma. Viteza, acuratete, tehnica si conditionate de raspuns instant visual si analiza. Aceasta premiera mondiala permite jucatorilor de squash sa isi observe performanta pana la fiecare lovitura. Ei castiga o perspectiva de valoare asupra jocului, sustinuta de statistici individuale. Squash-ul interactiv este un instrument captivant pentru ca antrenorii sa se angajeze in dezvoltarea tinerelor talente din squash.

Jocurile sunt facute sa faca lumea sa se miste si activa ca niciodata inainte. Noi moduri si reguli dau jucatorilor de squash optiunea de a juca solo sau in comun in cucerirea unei game cu continut interesant care le supune la test abilitatile, precizia si conditia fizica.

Acest sistem intelligent, conectat la internet va fi mentinut pe durata sa de viata cu revizuiri regulate. Cand noi jocuri si programe de training sunt publicate, ele sunt instant disponibile pentru descarcare si utilizare pe orice teren de Squash interactiv. Fun With Balls GmbH, compania responsabila de Squash interactiv, a facut echipa cu antrenori si jucatori profesionisti pentru a dezvolta noi caracteristici.

Intrebari frecvente

Poate squashul obisnuit, competitiv fi jucat pe un teren tip Squash interactiv?

Da. Jucatorii folosesc echipament normal pentru squash – nu sunt necesare telecomenzi sau dispositive suplimentare. Partea de hardware nu interfereaza cu zona de joc si sistemul poate fi adaptat pentru a se integra cu aproape orice teren.

Terenurile de Squash interactiv urmaresc jocul participantilor si furnizeaza ambilor jucatori statistici individuale ale performantelor.

Pentru fiecare jucator care s-a intrebat la un moment dat:

Cine a dominat zona T?
Care jucator are cea mai eficienta deplasare in teren?
Cine a reusit cele mai multe lovituri castigatoare?

Squashul interactiv are raspunsurile la aceste intrebari si multe altele.

Cum functioneaza Squashul interactiv?

Mingile obisnuite de squash sunt detectate prin senzori. Sistemul este sigur, usor de folosit si nu necesita mentenanta. Jucatorii primesc feedback visual din grafice proiectate pe peretele frontal printr-un proiector laser montat pe tavan. Acest proiector de ultima generatie are o durata de viata de mai mult de 20.000 de ore inainte de a avea nevoie de mentenata.

Pot fi imbunatatite terenurile existente la nivelul Squash interactiv?

Da. O modernizare este simplu de efectuat si fara griji. Instalarea este simpla si rapida. Squashul interactiv este o solutie la cheie care se potriveste perfect cu terenurile exitente.

De unde pot achizitiona solutia Squash Interactiv?

Produsul poate fi livrat in toata lumea. Sistemele pot fi achizitionate exclusiv prin partenerul de vanzari si distributie ASB Squash. Sunt experti in constructia de terenuri, iar echipa acestora poate oferi sfaturi personalizate asupra modului de modernizare a terenului, ca si asupra costurilor sau optiunilor de leasing.

Daca sunteti interesat in achizitionare si nu ati luat deja legatura cu ASB Squash, va rog sa transmiteti un e-mail pe adresa isquash@asbsquash.com

Livrare componente

Squash-ul interactiv ASB este un pachet complet de modernizare.

Este livrat impreuna cu urmatoarele:
• Sisteme Squash interactive (inclusive senzori, computer, difuzoare, tavan casetat ventilat)
• Proiector laser – lentile cu unghi larg de vizibilitate
• Noua tabla de Squash interactiv – produsa de ASB Squash
• Bara de senzori din partea superioara – produsa de ASB Squash
• Modernizare a peretelui frontal – furnizata de ASB Squash (se aplica anumite costuri suplimentare)
• Cabluri

Sistemul beta al Squash-ului interactive livreaza toata aparatura de mai sus si include acces instant la jocurile si modulele de training descries in acest document si mai mult decat atat.

Optiuni disponibile pentru achizitionare:
• Iluminat
• Renovare a terenului
• Pardoseala
• mai multe

Cerinte:
• Conductor de alimentare dedicat
• Spatiu de montare pe tavan (aproximativ 7 metri de la panoul frontal)
• Tavanul trebuie sa fie capabil sa suporte o incarcatura de pana la 80 de kg
• Conexiune la internet viabila

Instalarea unei solutii la cheie

Modernizarile pot fi efectuate pe cele mai multe tipuri de terenuri.

Squash-ul interactiv este conceput ca o solutie la cheie cu probleme aditionale minime.

Daca planuiti un nou teren de squash sau modernizarea unui teren existent, noi recomandam sa contactati partenerii nostri ASB Squash, care va vor oferi sfaturi profesioniste in obtinerea celui mai bun rezultat pentru terenul de Squash interactiv. Va pot oferi o serie de optiuni suplimentare potrivite nevoilor dvs. specifice.

Pana la aceasta data ASB a furnizat mai mult de 6000 de terenuri de Squash ASB clientilor multumiti din peste 70 de tari.

Un nou stil de joc

Jocurile sunt concepute sa fie distractive si atragatoare, cu nivele multiple, grafica antrenanta si sistem de sunet. Au fost create sub motto-ul “Concentreaza-te pe distractie, nu pe consum de calorii”. Unele ar putea sa spuna o poveste, altele sunt concepute doar pentru a permite participantilor sa incerce un nou stil de joc. Toate sunt garantate sa readuca jucatorii din nou pe teren.

Descrise aici sunt doar o mica parte din multele experiente care sunt deja disponibile in sistem. Mai multe jocuri sunt in curs de dezvoltare la acest moment.

Aplicatii - Squash interactiv pe smartphone-ul dvs.

Sqash-ul devine digital.

Dar experienta nu incepe si se termina la teren. Aplicatia adiacenta de Squash interactiv pentru smartphone conecteaza jucatorii la o lume cu continut in eterna extindere.

Aplicatia ofera jucatorilor noi concursuri si module de training pentru a juca in sistem. Aceasta le permite, de asemenea, sa rezerve si sa achite terenul, sa isi verifice statisticile si sa primeasca stiri legate de Squash-ul interactiv.

Pe teren aplicatia functioneaza si ca telecomanda care permite jucatorilor sa controleze terenul la distanta de un buton. Pot schimba intre programe de training si cele de joc intr-o clipa.

Aplicatia intretine si o comunitate online de entuziasti ai Squash-ului interactiv, permitandu-le acestora sa se conecteze, sa compare statistici, sa se laude cu scorurile proprii si sa impartaseasca povestiri pe site-urile de socializare.

Pentru antrenori:

Aplicatia de Squash interactiv va fi dispozitivul de buzunar pentru programe de antrenament specific cu sarcini definite de utilizator.

Planuiti un  seminar despre lovituri tip lob?
Incercati sa faceti un student sa vizualizeze o tinta anume?
Doriti sa mentineti pentru un timp mai indelungat interesul jucatorilor tineri?

Lasati Squash-ul interactiv sa va ghideze drumul.

Cu Squash-ul interactiv potentialul pentru continut personalizat, jocuri si programe de training este practic nelimitat.

Viitorul antrenamentului

Modulele de training Squash interactiv sunt proiectate sa slefuiasca abilitati si tehnici care se leaga direct de stilurile de joc ale squash-ului de competitie. Jucatorii vor primi indicia vizuale, feedback si estimari ale performantei lor. Tintele proiectate si atinse sunt afisate.

Mai jos sunt cateva din primele programe de training Squash interactiv disponibile. Mai multe vor fi accesibile in curand.

LonglineSquash

LonglineSquash este primul modul de training dezvoltat pentru Squash-ul interactive. Creat sa ajute jucatorii sa fie precisi sub presiune, LonglineSquash aduce un element nou si interesant trainingului obisnuit. Jucatorii isi pot antrena atat loviturile de forehand, cat si pe cele de rever pe ambele parti ale terenului cu feedback imediat.

LonglineSquash poate fi jucat solo, dar functioneaza bine si implementat in sesiuni de antrenament de grup.

Butterfly

Butterfly preda tehnica fluturelui din volei, un exercitiu esential pentru pregatirea loviturii si deschiderea fetei rachetei. Acest program masoara si apoi afiseaza exact locul unde mingea loveste peretele. Acest lucru antreneaza jucatorii sa loveasca mingea cu mai multa putere si precizie la forehand si rever, in acelasi timp reamintindu-le pozitionarea in teren.

Modulul Butterfly poate fi jucat solo, dar poate fi implementat cu succes in sesiuni de antrenament de grup.

TrainingWall

TrainingWall este un plan de tintire pentru jucatori pentru a-si antrena o varietate de lovituri. Poate fi personalizata pentru a corespunde abilitatilor acestora (de ex., tinte mai mici pentru jucatori avansati).

TrainingWall poate fi jucat solo, dar poate fi implementat cu succes in sesiuni de antrenament de grup.

Cum pot utiliza antrenorii Squash-ul interactiv

Carola este optimist cu privire la viitorul Squash-ului interactive.

“Squash-ul interactiv nu este aici pentru a reinventa racheta. A fost proiectat pentru a implica mai multi oameni in squash si pentru a ajuta jucatorii actuali sa isi creasca sau sa isi perfectioneze abilitatile. La fiecare aproximativ 10 ani este o noua tendinta in squash. Antrenorii cu experienta extinsa vor fi capabili sa extraga ce este mai bun din ceea ce au invatat si sa aplice brand-ului propriu de module de training in iSquash. Mai mult, de vreme ce fiecare tara are propriile gusturi, va fi fascinant de vazut cum state diferite interpreteaza si folosesc iSquash.”

Mai multe stiri despre Squash interactiv: http://interactivesquash.com/blog/

Faza beta a dezvoltarii

Incepand cu iulie 2016 partea software a Squash-ul interactiv este in faza beta de dezvoltare. Sistemul este complet functional cu carateristici extinse, module de training si jucuri planificate pentru anul urmator. Actualizarile corespunzatoare le vor deschide si pe acestea.

Partea de hardware care este livrata daca se achizitioneaza Squash-ul interactiv este complet etansata impotriva apei. In consecinta, sistemul va indeplini intotdeauna cerintele pentru actualizari viitoare.

Aside from being able to offer your club members a world-first, there are substantial financial advantages to becoming an early-adopter. See the page outlining interactiveSquash licenses or speak with our sales and distribution partner for details.

Pe langa capacitatea de a oferi membrilor clubului dvs. o premiera mondiala, exista avantaje financiare substantiale pentru cei ce adopta sistemul inca de la inceput. A se vedea pagina ce mentioneaza licentele Squash-ului interactiv sau luati legatura cu partenerul nostru pe vanzari si distributie pentru mai multe detalii.

Squash-ul interactiv este disponibil pentru comenzi astazi

Caracteristici viitoare planificate pentru toamna lui 2016:

-Analiza video pentru antrenament / Raspuns instant pentru jocuri
-Statistici complete ale partidei
-Provocare a altor jucatori
-Comparatia abilitatilor

Modele cu brevet

Sunt multe beneficii ce se obtin prin modernizarea unui teren la Squash interactiv.

Ofera o interesanta premiera clientilor dvs. Cresc castigul provenite de pe urma terenurilor, cresc frecventa vizitatorilor, aduc noi vizitatori si ating noi audiente cu publicitate relevanta.

Studiile noastre de piata arata ca jucatorii sunt dispusi sa plateasca 10-60% mai mult pentru a juca pe un teren iSquash in comparatie cu un teren normal.

In plus fata de costurile unitatii hardware de baza, cheltuileile de exploatare pentru iSquash se prezinta in diferite modele pentru a se potrivi bugetelor si scopurilor diverse. Se garanteaza astfel ca sistemul iSquash va fi mentinut in actualitate si modernizat cu continut nou, pentru ca jucatorii sa continue sa fie destinsi si interesati.

Modelele cu brevet folosesc castigul partajat prin reteaua noastra de anunturi pentru a compensa costul terenului dvs. Cluburile si licentele premium permit propietarilor sa isi expuna propriile reclame sau chiar sa vanda spatiu pentru acestea afacerilor locale (ACEASTA CARACTERISTICA ESTE IN DEZVOLTARE SI PROGRAMATA PENTRU INCEPUTUL ANULUI 2017).

Primii sositi pe piata pot achizitiona o licenta “BETA” cu tarif redus care ofera acces la gama complete de aplicatii.

Contact iSquash

Pentru solicitari de vanzari si consiliere va rugam sa contactati:
isquash@asbsquash.com
Pentru solicitari generale va rugam sa contactati:
mail@funwithballs.com

www.interactivesquash.com