ASB Squash

Mai multe imagini: Terenul Nord American Dublu

ASB SquashASB SquashASB Squash

Terenul ASB Nord American Dublu este terenul clasic Nord American Dublu. Antreprenori generali, constructori și jucatori au apreciat intotdeauna calitatea inalta a acestui teren. Sistemul ASB si-a inceput succesul triumfal de-a lungul Americii de Nord. Productia de terenuri ASB se realizează cu cea mai mare precizie tehnica si este monitorizata in mod constant de catre experti.

Ele sunt livrate, atent ambalate in containere si instalate de specialistii ASB la destinatie. De fiecare data cand un produs de calitate reala este predat, el vine cu cel mai temeinic istoric de testare imaginabil. De asemenea, produsul vine si cu milioane de mingi de squash ce testeaza fiecare dintre terenurile noastre in mai mult de 35 de ani.

Cei mai buni jucatori de squash din lume, companiile de productie TV si promotorii de turnee si-au exprimat frecvent opiniile conform carora terenurile ASB sunt cele mai bune: pentru caracteristicile de joc, calitatile estetice si aspectul uimitor.

Terenul de Squash ASB contine elemente de perete autoportante, ceea ce inseamna ca se sustine independent de peretii cladirilor inconjuratoare.

In consecinta, terenul nu poate suferi daune provenite din fisurile statice ale unei cladiri sau din influentele termice. Absoarbe in mod fiabil sunetul. Distanta fata de peretii existenti sau peretii de sustinere ai constructiei cladirii este aleasa in asa mod incat terenul nu este influentat.

Structura peretilor unui Teren ASB Nord American Dublu

Constructia portanta a sistemului de pereti ASB consta in profile de aluminiu. Aceste profile sunt acoperite din ambele parti cu panouri de densitate mare. Aceste panouri sunt produse conform specificatiilor ASB. Cavitatea din mijloc este umpluta cu nisip silicios la locatie. Peretele de squash isi capata duritatea prin aceasta umplere, care este ideala pentru squash. La cererea clientului toti peretii pot fi fabricati din sticla pentru a creste vizibilitatea din toate partile terenului.

Designul sistemului de pereti ASB are acuratete din perspectiva dimensiunilor. Conexiunile sunt rezolvate inovativ si precis. Munca migaloasa a tehnicienilor nostri rezolva multe probleme referitoare la squash pentru contractori. Terenul ASB Nord American Dublu se poate folosi imediat dupa instalare.

Calitatea noastra inalta impune obligatii. Controlul constant la acest nivel asigura un produs inalt calitativ. Aviditatea de inovatie a ASB ofera clientului certitudinea ca achizitioneaza un produs care este intotdeauna la zi cu cea mai buna tehnologie disponibila.

fsc-logo