GlassCourt_Titel

Mai multe imagini: Terenul ASB ShowGlass

GlassCourt_1GlassCourt_2GlassCourt_3

Terenul ASB de sticla este folosit pentru turnee internationale de mare amploare la care participa jucatorii de top ai lumii. Terenul a constituit o caracteristica majora a Jocurilor Commonwealth, unde un perete mobil a transformat instant zona de joc in teren dublu.

Terenul de sticla are un impact vizual extraordinar si permite promotorilor si organizatorilor de evenimente sa planuiasca turnee majore intr-o maniera creativa si inovativa, in locatii splendide. Terenul ASB este popular printre jucatori pentru asigurarea conditiilor ideale de joc si este aclamat de industria TV pentru crearea unui cadru care se adapteaza perfect cerintelor unui sport televizat ce implica o mare viteza.

Sticla

1.Panourile de sticla ale terenului One Way ShowGlass sunt fabricate din geam “SEKURIT” de 12 mm cu puncte calcinate colorate de ceramica. Mai mult de 50% din suprafata este colorata.

2.Terenul ASB ShowGlass consta in 42 de panouri One-Way care sunt toate de aceeasi dimensiune (aprox. 1.60m x 1.70m). In consecinta sunt necesare doar doua panouri de inlocuire.

Turnele se pot desfasura in orice context, fara intarzieri lungi, iar acesta a fost motivul decisiv pentru ca ASB sa instaleze terenul de sticla pentru turnee internationale.

3.Constructia cu sistem de iluminare este fixata pe nervurile de sticla. Acest lucru conduce la obtinerea celei mai bune iluminari, inclusiv pentru pozitia de dublu.

ASB One-Way inseamna: Primul strat al punctelor pe partea interioara a geamului “SEKURIT” este printata in culoare antracit printr-o tehnica de serigrafie.

Al doilea strat reprezinta culoarea deschisa, care este vizibila pentru jucator si spectator pe interiorul terenului.

Mai mult de 50% din suprafata este acoperita de puncte. Spectatorul nu vede punctele inchise la culoare din exterior si prin aceasta iluzie optica are vizibilitate optima.

Culorile deschise pe partea din interior a terenului creeaza o iluzie optica ce face imposibil pentru jucator sa vada spectatorii din  afara.

Podeaua ASB din sticla

Podeaua ASB din sticla este urmarea logica a Terenului ASB ShowGlass. Peretii si planseul sunt din acelasi material. Acesta este noul teren ShowGlass cu 5 fete.

Noua podea de squash anti – aluncare este o inovatie absoluta in domeniul pardoselilor sportive.

Sticla este un material foarte elastic si in acelasi timp foarte dur.

Peretele ASB mobil din sticla

De la Jocurile Commonwealth din Kuala Lumpur, ASB a construit peretele mobil lateral din sticla in terenul ASB ShowGlass. Acest lucru a fost posibil datorita anilor de experienta, abilitatilor de executie extraordinare si muncii de precizie a echipei ASB.

Peretii mobili ASB au fost mutati de sute de ori pentru interesantele jocuri de dublu.

Propietarii terenurilor ASB cu pereti mobili laterali confirma intotdeauna acest fapt.

Reguli pentru Investitor

Invelisul One-Way este aplicat prin tehnica de serigrafie, ceea ce aduce culori stralucitoare si o mai buna vizibilitate in teren. Foliile adezive one-way sunt depasite. Panourile peretelui din fata si panourile din partea frontala a peretilor laterali sunt mai inalte decat cele de la linia de demarcatie din exterior, ceea ce ajuta la reducerea mingilor pierdute.

Lumina trebuie sa fie de 1500 lucsi si corect aranjata astfel incat sa ofere cea mai buna iluminare.

Jucatorii, spectatorii (live sau la TV) vor avea cu totii cea mai buna imagine a mingii in fiecare colt al terenului.

Timpul de instalare a terenului nu trebuie sa depaseasca 36 de ore.

Investitorul are nevoie de calitate pentru a avea succes. Un teren ShowGlass ar trebui sa aiba pereti laterali mobili.