RainbowCourt_Titel

Mai multe imagini: Terenul curcubeu

RainbowCourt_1RainbowCourt_2RainbowCourt_3

Terenul Curcubeu ASB a produs si sustinut un impact major asupra jocului de squash din intreaga lume. De cand produsul a fost adus pe piata, Campionatele Internationale, Turneele de Cupa Internationale si Campionatele Nationale au avut loc pe terenuri Rainbow.

Multe natiuni si scoli de squash folosesc cu succes Terenurile Curcubeu ASB ca sistem de antrenament. Terenul Curcubeu ASB ajuta la predarea jocului de squash mai usor si mai rapid, precizia fiecarei lovituri fiind corectata imediat.

Terenul Curcubeu ASB este sistemul de pregatire ideal pentru incepatori, dar este si antrenament potrivit pentru expertii in squash. Sageata de pe podea indica traseele jucatorului.

Antrenamentul pe un Teren Curcubeu ASB

Cu un teren curcubeu ASB, squash-ul primeste impulsuri noi, formatoare de tendinte pentru viitor.

Incepatorii si participantii cu experienta sunt plini de entuziasm cu privire la terenurile colorate, care ajuta jucatorii sa inteleaga squash-ul in timpul meciurilor, dar si in timpul antrenamentelor revolutionare.

Zona cu sageti divide terenurile in zone in care mingea urmeaza sa fie jucata (in exteriorul zonei de sageti) si zone in care nu trebuie jucata (in interiorul zonei de sageti). Precizia fiecarei lovituri se observa imediat, usor si vizibil. Acest lucru este motivant!

Faciliteaza invatarea squash-ului, intr-un timp scurt jucatorii avand considerabil mai mult succes.

Culorile

Peretele din fata este impartit in doua zone: in fata liniei de serviciu pentru bile scurte (lovituri tip drop si boast) in apropierea peretelui frontal; in spatele liniei de serviciu pentru lovituri care sunt trimise in spatele terenului (in principal lovituri de tip drive si lob).

Acest lucru duce, de asemenea, la diferitele optiuni pentru diferitele moduri de a lovi mingea. Sageata de pe podea arata jucatorului unde sa se deplaseze si de unde sa joace mingile.

Sageata indica in mod constant subconstientului participantului cum sa joace si astfel, performanta jucatorului / jucatoarei se imbunatateste.

fsc-logo