RainbowCourt_Titel

Proprietarii terenurilor de squash intreaba adesea: „Ce pot face pentru a imbunatati terenurile de squash?” sau „Care este cel mai simplu si mai rapid mod de a face ca terenurile de squash sa arate ca noi?” In functie de starea si de tipul de perete, fie caramida, tencuială sau panou, vopsirea peretilor terenului de squash este, de obicei, cel mai rapid si cel mai simplu mod de a face terenurile de squash sa arate iarasi ca noi.

Cum pot economisi prin cumpararea vopselei pentru terenul de squash?

Costul achizitiei vopselei pentru terenul de squash este de obicei foarte rezonabil daca durata de viata a vopselei este luata in considerare. De fapt, impulsul imediat ar putea fi de a merge la cel mai apropiat magazin de bricolaj si cumpara niste vopsea ieftina.

Din pacate, rezultatele utilizarii unei vopsele pentru exterior, de exemplu, sau chiar a unei vopsele simple de interior sunt complet insuficiente pentru imbunatatirea peretilor terenului de squash. Desi este cu siguranta interesant sa incerci vopsea ieftina pentru peretii unui teren de squash, realitatea duce adesea la dezamagire, vopseaua palind si scorojindu-se. Motivul acestui lucru este simplu: vopseaua terenului de squash este prima linie de protectie a peretilor terenului de squash si primeste constant lovituri pe zone mici, de fiecare data aspirand din vopsea si producand faimosul sunet de squash.

Folosind o vopsea standard, micile fisuri ale vopselei terenului apar cu fiecare lovitura a mingii de perete. Desi invizibile pentru primele dati, micile rupturi formeaza puncte care se unesc si in cele din urma duc la intregi bucati vizibile, acestea rupandu-se sau decojindu-se.

Ce tip de vopsea ar trebui utilizat la terenurile de squash?

Astfel, s-ar putea ivi intrebarile: ”Exista o vopsea de lux pentru terenurile de squash” sau  “Ce tip de vopsea este  folosita pentru terenurile de squash“. Din fericire, exista raspunsuri la aceste intrebari: la cumpararea vopselei pentru terenul de squash, cele mai bune rezultate pot fi obtinute utilizand un produs care este special creat pentru peretii terenurilor de squash. Vopseaua elastica ASB a fost dezvoltata de leader-ul producatorilor terenurilor de squash pentru utilizarea practica.

Vopseaua ASB compusa dintr-un singur constituent protejeaza mediul inconjurator si se transporta in conditii de siguranta. Cel mai mare avantaj al sau consta in faptul ca este rezistenta la aceste mici fisuri datorita structurii ei elastice. Odata ce mingea loveste peretele la o viteza ata de mare, peretele nu este dur pe de-a-ntregul, ci, intr-o mica masura, cedeaza, astfel evitand fisurarea.

In ce culoare puteti vopsi terenurile de squash?

Si in caz ca va intrebati “ In ce culoare puteti vopsi terenurile de squash?”, raspunsul este: alb, verde, roz somon sau albastru. Astfel, vopseaua terenului nu este disponibila doar in clasicul alb, ci si in cateva culori mai deschise in cazul in care doriti sa dati peretilor terenului o imagine diferita, luminoasa, pentru a-i face sa arate complet diferit si mai ales noi.

Cand ar trebui sa renovati podeaua terenului de squash?

Desi peretii s-ar putea sa sufere cel mai mult, podeaua este o parte importanta a terenului de asemenea. Podeaua necesita reparatii din cand in cand. In ciuda credintei comune ca podeaua din lemn masiv poate fi slefuita de mult mai multe ori decat podeaua proiectata, realitatea este diferita. Nici unul dintre cele doua tipuri nu ar trebui slefuit de mai mult de 3 ori pentru a evita compromiterea rezistentei podelei. Pardoseala ar trebui sa aiba o durata de viata de cel putin 15-20 de ani luind in considerare o slefuire si o o re-impregnare la fiecare 5-7 ani, in functie de utilizare.

Mai multe informatii se regasesc la reparatia terenului de squash